U trendu

Zmija im je u džepu: 3 najveće CICIJE u horoskopu

Sigurno znate bar jednu osobu koja uvek vešto izbegne plaćanje kafe ili večere jer je „zaboravila“ novčanik ili joj je upravo bankomat progutao karticu.

Osim na drugima, škrtice štede i na sebi i često se grizu i zbog najmanjeg troška koji nije nužan. Njih možete prepoznati i po njihovom znaku zodijaka, a najčešće je reč o ova 3 znaka:

Bik

Bikovi su vrlo šarmantni i popularni u društvu, a to znaju dobro da iskoriste. Uvek izmame da ih drugi časte pićem ili večerom, zbog čega nikad nemaju grižu savesti. Ipak, oni na sebe vole da troše.

Blizanci

Blizanci su opsednuti trošenjem na sebe, ali se uvek „ogrebu“ za piće ili večeru, a često lažu da su švorc.

Devica

Oštro osuđuju one koji ne vode računa o svojim finansijama. Nikada ne troše ako baš ne moraju.

3 komentara
  1. Anoniman

    pa mora izduvni ventil

  2. Anonimni

    Devica koju ja znam je u sustini i „cicija“ i „rasipnik“ ,sto je vezano poprilicno za trenutnu finansijsku situaciju i cesto raspolozenje ,sto je vremenom i promenila uvidevsi gresku koja je plod tumacenja“kad propadam nek propadam otmeno“.Znaci devica u biti smatra da je ophodjenje prema novcu bitana karakteristika zrele,zdrave osobe koja ceni novac kao vrednosnu jedinicu do koje se dolazi radom,talentom, posvecenoscu .i ne trpi bas rasipnike bez pokrica kao ni cicije bez razloga za skrtarenjem .Losi periodi su se uglavnom odrazavali i na odnos prema novcu u smislu rasipanja ili skrtarenja kao nekog izduvnog ventila nezadovoljstva ali u granicama moguceg sto ipak devicu ne karakterise kao ciciju sigurno.

  3. Nataša Gajić

    libero 3

Napišite komentar