U trendu

Znaci horoskopa koji se neverovatno privlače, ali su im veze osuđene na propast

Znaci horoskopa koji se magnetski privlače, ali ne mogu očima da se vide: Kada splasne strast, raskid veze je neizbežan

Neki horoskopski znaci privlače se kao magneti, ali njihova veza često završava u suzama i svađama. Donosimo vam listu devet kombinacija znakova koji se neverovatno privlače, ali se nikako ne slažu.

1. Vodolija i Rak
Vodolija svojom hladnoćom i distanciranošću izluđuje Raka. Njihova veza postaje toksična zbog različitih pristupa životu i vezama. Vodolija žudi za slobodom koju Rak ne može da pruži, dok Rak traži ljubav koju Vodolija ne zna da pruži.

2. Rak i Vaga
Romantična Vaga osvaja Raka na prvi pogled. Njihova veza je magična, ali kratkotrajna. Rak deluje hladno uprkos svojim osećanjima, dok Vaga uvek traži nova iskustva, što vodi ka neskladu.

3. Ovan i Bik
Ovan je nezavistan, dok Bik traži stabilnost i brigu o porodici. Njihovi elementi, vatra i zemlja, nisu kompatibilni. Njihova veza, iako često počinje jakom privlačnošću, obično se završava neslavno.

4. Ribe i Blizanci
Ribe i Blizanci su slični po prirodi, ali te sličnosti ih ne čine kompatibilnim. Ribe guše Blizance, dok Blizanci traže lični prostor. Početak veze je strastven, ali brzo dolazi do raskida.

5. Lav i Škorpija
Lav je privučen misterioznom Škorpijom, ali se brzo oseća nesigurno u vezi. Oba znaka su sklona kontroli, što dovodi do stalnih sukoba i na kraju raskida.

6. Ovan i Škorpija
Ovan i Škorpija su vatreni i strastveni, ali njihov svakodnevni život je pun neslaganja. Seksualna privlačnost je jaka, ali nerešeni problemi dovode do raspada veze.

7. Blizanci i Devica
Iako deluje da su kompatibilni, Devica i Blizanci su suštinski različiti. Blizanci su prevrtljivi, što zamara Devicu koja teži kontroli. Ovo dovodi do napetosti i raskida.

8. Lav i Jarac
Lav i Jarac na prvi pogled deluju kao idealan par. Jarac se oseća sigurno s Lavom, ali ubrzo Lav postaje nesiguran zbog Jarčevih stalnih kritika. Strast splasne, a raskid je neizbežan.

9. Strelac i Jarac
Strelac i Jarac su suprotnosti koje se privlače. Strelac je iskren i strastven, dok je Jarac stidljiv i konzervativan. Seksualna tenzija je jaka, ali zajednica ne uspeva da preživi rutinu svakodnevnog života.

Ove kombinacije horoskopskih znakova pokazuju da strast i privlačnost nisu dovoljni za dugoročnu sreću. Različiti pristupi životu i vezi često vode ka neskladu i razlazu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.