U trendu

Zvezde će vam pomrsiti konce: Ovi datumi u februaru su kritični, budite na oprezu

Februar je najkraći mesec u godini, ali ga mnogi vezuju za početak lepih dešavanja i praznik za zaljubljene. Mnogi veruju da će čitav mesec biti u znaku ljubavi, pun raspoloženja i lepih dešavanja.

Ipak, astrolozi napominju da treba pripaziti, jer i on kao i svaki drugi mesec sa sobom nosi neke nepovoljne dane za odluke, komunikaciju ili početke. Astrolozi izdvojili su neke datume, a evo kada treba biti posebno oprezan:

5. februar

Astrolozi najavljuju da c‌e se 5. februara desiti konjunkcija Plutona i Merkura, što može dovesti do problema u ljubavi i komunikaciji. Očekuje se vecća sklonost svađama i tvrdoglavosti, pa je važno biti oprezan u izražavanju i postupcima.

13. februar

Prelazak Marsa u znak Vodolije može dovesti do gubitka motivacije i produktivnosti kod ljudi. Iako ne bi trebalo da ima kritičan uticaj na uspeh, važno je pronaći snagu da se izbegne lenjost i zadrži želja za postizanjem ciljeva.

14. februar

Mars u konjunkciji sa Plutonom. Ovog dana se očekuju konflikti i želja za dominacijom, s obzirom na to da će Mars biti u konjunkciji sa Plutonom. Ljudi će pokazivati želju da demonstriraju svoju superiornost, što može dovesti do rivalstva i sukoba.

16. februar

Prelazak Venere u Vodoliju može rezultirati osecćajem gubitka snage i potencijalnim zdravstvenim problemima, posebno mentalnim. Važno je biti podrška svojim najmilijima i obratiti pažnju na svoje emocionalno stanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar