U trendu

Zvezde im predviđaju krcat bankovni račun: 4 znaka horoskopa koji će se uskoro obogatiti

Jeste li vi među srećnicima?

Zvezde su pojedinim horoskopskim znakovima malo više naklonjene, te im se predviđa slatka i bogata budućnost.

Astrolozi su izdvojili četiri znaka kojima se smeši bogatstvo, a da li ste i vi među njima, pogledajte u nastavku teksta.

1. Devica – dobitnik loto u astrološkom svetu

Bravo, Device! 2024. godine bićete prave astrološke rok zvezde. Južni čvor u Vagi će osloboditi vašu drugu kuću, što znači da ćete možda prestati da proveravate cene na jelovnicima restorana. Sa svojim novim pasivnim prihodima, konačno ćete moći da priuštite onaj dizajnerski komad koji ste toliko dugo obožavali u izlogu.

2. Škorpija – Od pepela do bogatstva

Drage Škorpije, da li ste spremni? 2024. godine, možda ćete konačno pronaći onu magičnu formulu novca koju ste tražili u horoskopima. Jupiter će vam namignuti iz Bika i reći: „Sada je vreme!“ Pripremite se za finansijsku rekonstrukciju kao što bi Gordon Remzi uradio u kuhinji.

3. Jarac – Rad, rad i još posla… ali sa razlogom

Dragi Jarčevi, 2024. će za vas biti kao rasprodaja u vašoj omiljenoj prodavnici. Pluton i Jupiter mogu učiniti da se osećate kao da ste na stazi sa preprekama, ali obećavamo da će ciljna linija biti vredna truda. Vaša upornost će biti nagrađena sa više nula na vašem bankovnom računu.

4. Ribe – Intuitivni za bogatstvo

Ribe, spremite se za astrološku emisiju! Severni čvor u Ovnu će vam osvetliti put ka materijalnom bogatstvu. U 2024. možda ćete početi da ulažete mudrije od Vorena Bafeta na odmoru. I ne zaboravite, ponekad je dobro poslušati svoj unutrašnji glas kada vam kaže: „Kupite tu torbu!“

I na kraju! Bilo da ste među srećnim znacima ili ne, zapamtite da je novac samo papir (ili broj na ekranu), ali stil i harizma su večni. Budite srećni i ostanite šik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar