U trendu

Zvezde kažu da njima 2024. godina donosi novac

Do Nove godine je ostalo još relativno malo, a oni koji čekaju da im krene bolje kada je novac u pitanju, imaju čemu da se raduju jer astrolozi tvrde da će tri znaka naročito da se „opare“ 2024. godine.

To su sledeći znaci Zodijaka:

OVAN

Vama novac nikada nije prioritet, ali niste „gadljivi“ kada ga ima dovoljno. Zvezde kažu da će period od januara do marta 2024. biti veoma plodan za sve osobe rođene u znaku Ovna, naročito ako posluju sa inostranstvom ili očekuj neki novac da im stigne preko granice. Možda je reč i o stipendiji.

RAK

Novac vam je važan, nekada i najvažniji, naročito onima pripadnicima vašeg znaka koji tvrde sasvim suprotno. Zato je ova vest za vas veoma važna – biće para 2024, mnogo više nego 2023, ali prethodnih godina, naročito ako ta dobit zavisi od drugih ljudi. Radujte se!

ŠKORPIJA

Vama već tokom ovog novembra sledi dobitak, zarada, priliv novca u bilo kom vidu, a što se tiče naredne godine astrolozi kažu da će naročito dobro za vas bito od januara do marta. Zato, zasucite rukave – isplatiće se, posebno ako slušate svoju intuiciju, piše Ekspres.net.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)