U trendu

Zvezde ne lažu: Rođeni u ovom znaku imaju najviše šansi da se obogate

Novo istraživanje pokazalo je da najviše bogataša pripada horoskopskom znaku Vage.

Do tog podatka došli su finansijski stručnjaci iz firme Cashfloat, koji su analizirali popis 300 Forbesovih milijardera 2022. Otkrili su da je na popisu milijardera čak 12 odsto onih koji su rođeni u znaku Vage.

Zašto su Vage najbogatiji znak? Šta ih tačno čini magnetima za novac?

1. Ravnoteža je ključ
Vage su poznate po svojoj težnji za ravnotežom, a to se odnosi i na njihove finansije. One su majstori u balansiranju troškova i prihoda, štednje i trošenja. Ova sposobnost omogućava im da inteligentno upravljaju svojim novcem i budu na vrhu financijske piramide.

2. Diplomatija donosi novac
Vage su poznate kao diplomate. One su izvrsni pregovarači, sposobni su izvući najbolje ponude i uvek znaju kako postići kompromis koji ide u njihovu korist. Ova veština može biti izuzetno korisna u poslovnom svetu, što može da objasni zašto su Vage često uspešne u stvaranju bogatstva.

3. Estetika je sve
Vage imaju izražen smisao za lepotu i estetiku, što može biti velika prednost u mnogim industrijama, poput mode, dizajna, umetnosti i zabave. Ova strast može ih voditi prema profitabilnim karijerama koje mogu dovesti do velikog bogatstva.

4. Socijalne veze
Vage su društveni leptiri i često imaju široku mrežu kontakata. Ove veze mogu biti izuzetno korisne kada je reč o poslovnim prilikama. Kao što svi znamo, u poslovnom svetu nije samo važno šta znate, već i koga znate.

5. Ljubav prema luksuzu
Vage vole luksuz i uživaju u finim stvarima. Ta ljubav prema luksuzu može biti snažan motivator za stvaranje bogatstva. Na kraju, zaista trebamo novac da bismo uživali u onom najboljem što život nudi.

Dakle, ako ste Vaga, sada znate zašto ste predodređeni da postanete milijarder. Ako niste, možda je vreme da počnete učiti od ovih majstora ravnoteže, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.