U trendu

Zvezde su im naklonjene: Ovo su najsrećniji znaci horoskopa, njihov stav privlači pozitivnu energiju

Sreća je oduvek bila tema mnogih psihologa, sociologa i filozofa i gledano sa različitog aspekta ona je potpuno drugačije shvaćena.

Dok je neki vide u tome da je potpuna kada smo zdravi, drugi je vide u dobrim odnosima sa okolinom ili je neki vezuju sa materijalnim izobiljem. U astrologiji ona se ipak povezuje sa pozitivnim pogledom na svet pa se neki znaci Zodijaka po tome izdvajaju od drugih.

Iako astrologija nije zasnovana na naučnim dokazima postoje neke osobine koje se pripisuju sreći u svakom horoskopskom znaku i to može biti prosvetljujuće, piše Astrotalk.

Strelac- optimista

Strelac je vatreni znak kojim vlada Jupiter, poznat po svojoj optimističnoj i avanturističkoj prirodi. Ovi znakovi imaju želju za životom i poseduju prirodnu radoznalost  što ih pokreće da istražuju nove horizonte. Njihov entuzijazam i pozitivan stav ih često dovode d toga da pronađu sreću u novim iskustvima i da osećaju slobodu. Sposobnost Strelca da vidi u bilo kojoj situaciji sve sjajno, doprinosi njihovoj opštoj sreći.

Lav-radosni šarmer

Lav je još jedan vatreni znak kojim vlada Sunce i njega krasi samopouzdanje i zrači radošću. Lavovi vole pažnju i uvažavanje i traže isto takve odnose koji im donose sreću. Njihova srdačnost i sposobnost da nasmeju druge doprinosi njihovom osećaju ispunjenosti. Njihov optimizam i želja koji sijaju stvaraju prirodan put do sreće.

Ribe-kreativni sanjar

Ribama vlada Neptun i njih odlikuje maštovitost i empatija. One pronalaze sreću u kreativnim stvarima i povezivanju sa drugima na dubokom emocionalnom nivou. Radost im stvara sposobnost da vide lepotu i inspiraciju u svetu oko sebe. One su sanjari i prihvataju svoju intuiciju što im stvara osećaj sreće.

Vaga- uravnoteženi harmonizator

Ovim vazdušnim znakom vlada Venera i često ih povezuje želja za ravnotežom i harmonijom. Vage nalaze sreću u uspostavljanju harmoničnih odnosa. Vole estetiku što doprinosi njihovom blagostanju.One doživljavaju sreću kroz smislene veze kojima teže dajući kompromis i prioritet pravednosti.

Blizanci- radoznali komunikator

Blizancima vlada Merkur, a ovaj znak odlikuje intelektualna radoznalost i prilagodljivost. Oni često pronalaze sreću u razgovorima i istraživanju različitih interesovanja. Ispunjeni su kada se povežu sa ljudima i prilagode različitim situacijama. Otvorenost i želja za učenjem doprinosi njihovoj opštoj sreći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar