U trendu

4 znaka u horoskopu koji najviše VARAJU svoje partnere

Neki znakovi vole na bilo koji način poboljšati život u krevetu. Neretko to rade tako da im nije važno kakav je partner, već koliko ih imaju. Oni nisu nužno preljubnici, ali su zato nezasitni u seksu.

Blizanci
Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole u svemu imati više opcija i izbora. Vole o svemu i svačemu znati ponešto, a ako moraju da rasture nečiju vezu kako bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to i uraditi. Što je najgore, nikada nisu skroz srećni i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Strelac 
Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete zodijaka voli biti slobodno, sve mora jednom probati, juri svoje strasti, bez obzira koliko su dostupne. Upravo zato Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Ribe
Ribe žive za male izlete, a seks je jedan od njih. Sklone su životu u fantazijama i dugo im treba da nađu ljubav života. Promiskuitet je kod njih više posledica optimizma za pravom ljubavlju nego želje za seksom.

Škorpija
Ova lista bi bila nepotpuna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost –  ili ima previše partnera ili je samo zaokupljena sobom. Seks je veliki deo njihove osobnosti i u stalnoj su potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra, jednostavno, sportom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.