U trendu

Impulsivni Ovan kao zavodnik i ljubavnik

Ovan (21. mart – 19. april) je vrele krvi i uvek žedan uzbuđenja. Ponekad je i preterano nametljiv, otvoren i direktan u igri zavođenja. Što se tiče romantike, Ovan ne zna za onu banalnu i često bljutavu romantiku – on voli pre svega spontanost.

Kada je u pitanju seks, pravila za Ovna ne postoje. Čak i ako pretera, iskupiće se usput, u hodu – zato je i privlačan drugima, ma, neodoljiv.

Ženu Ovna ne zanimaju predrasude, zastarela pravila, moralne norme i konvencije o tome ko prvi prilazi, ko čini prvi korak, potez i sl. Ne zanima je ni kad bi trebalo da ima seks s nekim, prve večeri ili tek kasnije, ona prosto nema nameru da čeka da prođe „pristojno vreme“ od susreta ili upoznavanja. Ona udovoljava sebi.

Ovnove je vrlo teško pratiti, i doslovno i metaforički, ali ako ih pridobijete, mogu vam biti jedna od najboljih i najuzbudljivijih ljubavi u životu.

Lako se zaljubljuju, ili, bolje reći, zanesu kad ih neko očara, ali nikako ne vole rutinu i monotoniju. Zato i nisu baš poznati po svojoj vernosti.

Pa ipak, ako pronađu nekoga ko ih može pratiti i biti im zanimljiv i uzbudljiv, znaće da su pronašli ljubav svog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar