U trendu

Kako ćete saznati da vas vara: Vage se sređuju, Lav ugađa

Postoje određene cake i pravila ponašanja koja će otkriti kako se koji znak ponaša kada vara svog partnera. Rakovi kad varaju često se pravdaju umorom, Vage se stalno sređuju, a Device više nego obično kritikuju partnera.

OVAN

Ovan vara: Ovnovi su brutalni i kada varaju. Ukoliko pronađu nekog novog ili imaju kratku aferu, reći će vam to potpuno otvoreno. Neće im biti jasno zašto se ljutite, kada oni vas vole, ali jednostavno ne mogu odoleti jakim nagonima.

Na prevaru reaguju: S obzirom na to da Ovnovi raspolažu enormnim dostojanstvom, u slučaju prevare brzinom munje okreću glavu i više se nikada ne jave. Ako je kojim slučajem prevara uzrok razvoda braka oni će uraditi sve što je u njihovoj moći da bivšem partneru zagorčaju život pravnim putem, pogotovo muškarci.

BIK

Bik vara: Bik po pravilu ne vara dok god voli partnera, jer su jako lojalni, ali ako vas prevare, onda znate da vas više ne vole i verovatno će se venčati sa osobom sa kojom su imali aferu.

Na prevaru reaguju: Problem sa Bikovima je što mogu veoma dugo da trpe, čak i prevaru. Mogu biti svesni svega bez da išta urade. Duriće se, gunđati, zapomagati, ali dok nešto konkretno ne učine, kroz partnerov krevet proći će još deset ljubavnika. Bikovima je strahovito teško da se odvoje od partnera, naročito ako su materijalno osigurani.

BLIZANCI 

Blizanci varaju: Iako će se oni odjednom sasvim promeniti kada počnu da varaju, svom partneru/ki će reći da su se oni promenili. Partner/ka će im tada naglo postati krivi za sve, a ako veza i pukne, sve će uveriti da oni nisu krivi za to. Jedan od čestih pokazatelja da su Blizanci neverni je i to što im odjednom treba mnogo više vremena da vam ogovore na poziv ili poruku.

Na prevaru reaguju: Blizance će nevera prilično pogoditi i počeće da preispituju život i vezu. Želeće da viču na partnera ili partnerku, ali u isto vreme ne žele da im pokažu da ih je prevara uopšte pogodila. Jedna stvar je sigurna, Blizanci će nakon prevare prekinuti svu komunikaciju sa partnerom ili partnerkom, barem dok se sami sa sobom ne dogovore kako će dalje.

RAK

Rak vara: Rakovi ne žele da izgube sigurnost, ali ni ljubavnika. Na neveru će upozoriti česti izgovori da su umorni i opterećeni obvezama. Ako Rak počne da troši više novca nego obično, budite oprezni.

Na prevaru reaguju: Prevara na Raka ostavlja trajne posledice. Kada ga partner prevari, u svakoj sledećoj vezi će biti opterećen mišlju da ga čeka isto iskustvo. Međutim, pošto obožavaju decu i žele da održe porodicu, spremni su da oproste sve.

LAV

Lav vara: Glumiće da je sve u redu. Postaće savršeni partneri, pa će muškarac Lav ugađati na sve načine, a žena pripremati omiljena jela i uvek će biti doterana.

Na prevaru reaguju: Osim što su povređeni, muči ih i ismevanje okoline i strah da je u očima drugih srušena idealna slika njihove veze. Teško će ponovno verovati partneru i zato će ga verovatno ostaviti.

DEVICA

Devica vara: Uvek će za sve imati alibi. Takođe, postaće kritični i provokativni i stalno će isticati vaše mane. Ako žena Devica počne da izbegava seks, posumnjajte.

Na prevaru reaguju: Kada saznaju za prevaru, angažovaće advokata kako bi li saznali šta dobijaju, a šta gube razvodom. Smireno će nastojati da uvedu red u svoj život, ali bez bivšeg.

VAGA

Vaga vara: Dok varaju, ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se sređuju, tuširaju i presvlače. Sve će učiniti da sakriju prevaru, a ako njihov partner ipak sazna, reći će da je u pitanju samo flert.

Na prevaru reaguju: Nastojaće da shvate partnerove motive i diplomatski reše problem. Znaju da praštaju, a vode se motom da je ljudski grešiti. Čak i ako shvate da je gotovo, boriće se.

ŠKORPIJA

Škorija vara: Vrlo su smireni dok varaju. Muškarac Škorpija uredno će spavati sa partnerkom i neće gubiti interes za nju, a žene će odati zaljubljen pogled. Ipak i dalje će biti ljubomorni i stalno će vas proveravati.

Na prevaru reaguju: Odmah žele da saznaju ko je treći u njihovoj vezi. Želeće i da se osvete, a istog trena kada shvate da su prevareni završavaju sve fizičke i emotivne veze sa partnerom, bez obzira na to je li reč o vezi, braku ili deci.

STRELAC

Strelac vara: Otkriće ih filozofiranje pa će muškarac Strelac govoriti da vam je veza postala monotona, a žena neće ništa braniti i propagiraće ravnopravnost. Međutim, i pre nego što partner posumnja, Strelci će sami priznati neverstvo.

Na prevaru reaguju: Pokušaće da dokuče razloge zbog kojih je prevaren. Neće odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego će razgovarati sa partnerom kako bi zajednički uvideli koliko ima šanse i ljubavi za ispravku greške.

JARAC

Jarac vara: Upuste li se u prevaru, ona može označiti kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dve strane. Ako je reč o prolaznoj avanturi, partner za to najverovatnije nikad neće saznati.

Na prevaru reaguju: Podneće partnerovu drskost, ali neveru nikad! Bez ikakvih ispitivanja ostaviće partnera, a pomirenje im neće ni pasti na pamet. Neprijatno iskustvo će pokušati da što pre zaborave.

VODOLIJA

Vodolija vara: U muškarca Vodoliju posumnjajte ako počne da predlažei slobodnu vezu, a žena će govoriti da joj treba više društva.

Na prevaru reaguju: Svesni su da je prevara česta pojava u vezama i brakovima pa ih to neće šokirati. Možda će kriviti i sebe. Neće prekinuti odnos, interes za partnera će se čak i pojačati.

RIBA

Ribe varaju: Ribe mogu da vole više partnera odjednom i jednako se odnositi prema njima. Neretko će se izgubiti u vlastitim lažima, a najbolje ćete ga otkriti ako malo popije. Tada će progovoriti o svemu, a sutra će sve negirati.

Na prevaru reaguju: Toliko se vežu za partnera, da na prevaru katkad ostaju i slepi. Ne žele da uvide istinu, a ako je partner grubo “servira”, histerisaće i pasti u depresiju. Međutim, neće ga ostaviti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.