U trendu

Ljubavni horoskop do sredine jula

OVAN

Bićete osetljiviji i sa velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje vaši bi privatni odnosi mogli da napreduju, a vi biste bili srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite dela. To neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih specijaliteta. Izgledan je izlazak na večeru.

BLIZANCI

Pokazaće se se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Ako pokušate da stanete na kraj svemu što vam smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na testu, ali ljubavlju i verom u partnera sve ćete brzo savladati.

DEVICA

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji – ovih dana biste mogli da povredite i voljenu osobu. Imajte mere pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte sa prijateljima koji su inspirativni.

VAGA

Svoju sreću u životu podelićete sa bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudećete se da budete ljubazniji u odnosu sa voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno pa ćete poboljšati komunikaciju.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

STRELAC

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više.

JARAC

Neki će uleteti u površnu vezu zbog seka u ko će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

VODOLIJA

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnjeg sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

RIBE

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze sa ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe, bićete skloni idelizovanju voljene osobe.

(M.Z.M, Žena.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.