U trendu

Ljubavni horoskop za jesen: Dva znaka čekaju nove ljubavi, a jedan pomirenje s bivšim

Ova tri horoskopska znaka čeka uzbudljiva jesen, jer će ostvariti čvrste, emotivne odnose.

Ovan

Očekujte da ćete se pomiriti sa svojim bivšim tokom ove sezone emocionalne povezanosti. Možda će vas odvesti u novo emocionalno područje i neformalnu, ali čvrstu vezu koja ovaj put može potrajati. Sve dok ste oboje na istoj stranici i iskreni u svojim osećanjima, prijateljstvo može prerasti u dugotrajnu i čarobnu vezu, šiše luftika.rs. Dajte mu još jednu priliku da ispravi stvari. Druga šansa često se koristi na najlepši način.

Rak

Vaše srce je uvek otvoreno za emocije i ljubavne odnose, zbog čega ste poznati kao ljubazni i vrlo nežni prema onima do kojih vam je stalo. Neka vam nova ljubav odgovara u jesen i zimu kao savršen par rukavica. Ljubav će vam se vratiti. Ako želite više izražavanja emocija, nemojte oklevati i reći da vam je potrebno više nežnosti i zagrljaja. Šanse da će razumeti vaše potrebe i da će vaša veza savršeno uspeti vrlo su velike.

Lav

Vaš ljubavni život u tom razdoblju postaje vrlo intenzivan. Ako postoji neko ko može umanjiti energiju tako ispunjene veze, to ste samo vi. Potrudite se da se vaš partner oseća kao najvažnija osoba na svetu. Ako im date malo dodatne pažnje, počeće da shvataju da pokušavate da se snađete i dokažete se i u ljubavi i u zajedničkom životu. Sledi nagrada u obliku predivnih, emocionalno ispunjenih dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.