U trendu

Ljubavni saveti za svaki znak Zodijaka koji će vam pomoći da pronađete svoju srodnu dušu u 2024.

Kako možete pronaći ljubav i obnoviti svoju strast u 2024. godini? Da vidimo šta zvezde savetuju!

Sa novom godinom otvaraju se vrata za nove početke, a možda i za novu ljubav. Možda su novogodišnje odluke ovog puta vezane za pronalaženje pravog partnera. Bez obzira da li želite da ponovo zapalite svoju strast ili jednostavno istražite potencijalne veze, poznavanje pravog pristupa je ključno, prenosi Citymagazine.si.

Različiti astrološki znaci imaju različite načine flertovanja, pa smo za vas pripremili savete prilagođene svakom znaku.

Saveti za flertovanje za pojedinačne astrološke znake.

Ovan

Ovnovi, ne plašite se da budete odlučni! Započnite razgovor koji je direktan i jasan. Možda možete početi sa komplimentom koji će odmah privući pažnju.

Bik

Bikovi, poznati po svojim gurmanskim zadovoljstvima, svoju ljubav mogu izraziti hranom. Razgovarajte o gastronomiji i možda planirajte prvi sastanak u kvalitetnom restoranu.

Blizanci

Blizanci koji vole da se smeju mogu koristiti svoj humor kao ključno oružje. Započnite opuštenim i zabavnim razgovorom, jer smeh brzo povezuje ljude.

Rak

Rakovi, budite iskreni i otvoreni prema svojoj osetljivosti. Ne skrivajte svoja osećanja jer će iskrenost stvoriti jaku osnovu za vezu.

Lav

Lavovi, pokažite svoje poverenje i ljubav prema umetnosti. Pokažite svoje talente i potražite zajednička interesovanja koja će produbiti vašu vezu.

Devica

Device, analizirajte i budite iskreni prema sebi. Duboko proučite profil svog sagovornika za opušten razgovor.

Vaga

Vage, hrabro izrazite svoju romantičnu stranu. Otvorite svoje srce hrabro i pokažite iskreno interesovanje za osobu koja vas zanima.

Škorpija

Škorpije, izdvojite se iz gomile. Probajte nešto neobično, kao što je smešna igra pitanja i odgovora, da biste stvorili privlačnost.

Strelac

Strelac, ljubitelji avanture, obratite pažnju na fotografije profila. Razgovarajte o egzotičnim destinacijama jer će to otvoriti zanimljive diskusije.

Jarac

Jarčevi, budite otvoreni u vezi sa svojim vrednostima i ciljevima. Ne gubite vreme i čvrsto izrazite svoje namere. Prava osoba će ceniti vašu iskrenost.

Vodolija

Vodolije, pokažite svoju neobičnost. Ne skrivajte svoju posebnost i otvoreno pričajte o neobičnim temama koje vas zanimaju.

Riba

Ribe, verujte u sudbinu. Dozvolite sebi da vas vodi duhovnost i prepustite se spontanim trenucima, jer su ponekad najlepši trenuci neočekivani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.