U trendu

Mekog su srca, a u seksu…

Ribe nikada ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele niko nema pojma. Srce im je meko, osećanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.

OVAN-RIBE U početku, njihova veza je romantična. Privlače se. Ali se brzo zasite. Ovan proguta svoju „zlatnu ribicu“. Kad se strasti stišaju, pitaju se šta li su našli u onom drugom?

BIK-RIBE Vežu ih fizička privlačnost i ljubav. Odlično se dopunjuju. Kad se Riba veže za Bika ne pušta ga, a Bik joj za uzvrat stvara odlične uslove za život. Jedan prašta drugi trpi. Polni odnos je uvek različit, a orgazam im nije važan.

BLIZANCI-RIBE Kao nebo i zemlja. Čak je i brzina akta različita. Kada Blizanac svoju zlatnu Ribicu izanalizira koščicu po koščicu, interesovanje za nju se hladi. Konačni rezultat je bez komentara.

LAV-RIBE Veza među njima je potpuni fijasko. Ovde Lav neće biti erotski zadovoljen, i brzo će izgubiti interes za partnerku.

DEVICA-RIBE Ono što Ribe mogu da pruže u ovoj vezi Devici nije potrebno. Fizička privlačnost je mala, Riba je u ovoj vezi iskorišćena više u praktične svrhe, pa će vremenom poželeti da iskoči iz akvarijuma i u potrazi za srećom uplovi u druge vode.

VAGA-RIBE Ovde nema šta da se priča. Njih ne vezuje ljubav, već čist sadomazohizam. Dok prvi voli da neko zbog njega pati, drugi voli da taj neko bude on sam i… gle divote! Nekako se uklapaju.

VAGA-RIBE Ovde nema šta da se priča. Njih ne vezuje ljubav, već čist sadomazohizam. Dok prvi voli da neko zbog njega pati, drugi voli da taj neko bude on sam i…gle divote! Nekako se uklapaju.

ŠKORPIJA-RIBE Veza značajna po temperamentu. Prvi kontakti su stidljivi, ali kada pređu na govor tela, odlično funkcionišu. Orgazam je gotovo redovan.

STRELAC-RIBE Ribama je suđeno da budu žrtve, a Strelci u ovoj kombinaciji moraju da polažu računa kuda idu i šta rade. Lako se zasite jedan drugog. Orgazam ne doživljavaju često. Ipak, Ribe više trpe.

JARAC-RIBE Prvom je milije da umesto ljubavnog gugutanja sluša poslovne razgovore, a drugi mašta o bogatom partneru. Veza im pomaže da ostvare maštanja. Vode traljav seks. Optužuju se međusobno za seksualnu nemoć. U ovoj kombinaciji Ribe više trpe.

RAK-RIBE Ljubav na prvi pogled. Jedino im nedostaje strasti. Seksualni odnos je blag nadražaj na psihu. Vremenom se povlače svako u svoj svet, ali to onom drugomne smeta.

RIBE-RIBE Večito nespremna kuća čini domaći kutak intimnijim. Njihova veza je romantična, harmonična, spolja jaka, a iznutra su prisutne obmane. Pošto im je seks mlak, prvi intimni prijatelj ima šansu da uđe u ljubavni trougao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.