NAJPRIVLAČNIJA osobina svakog horoskopskog znaka

Tajne naše seksualnosti zapisane su u zvezdama, tvrde astrolozi. Otkrićemo vam koje karakteristike su najerotičnije za vaš znak…

Ovan: strast
Ovnovi su strastveni i impulsivni – što ponekad dolazi ruku pod ruku s tvrdoglavošću. Osobe rođene u znaku Ovna vrlo brzo povuku druge na svoj mlin te svojim šarmom motaju sve oko malog prsta.

Bik: uspeh 
Bikovi su rođeni vođe, žude za optimizacijom i zadovoljni su samo najboljim. A pošto je uspeh seksi, ovaj horoskopski znak je zbog toga jako privlačan. Bikovi su majstori za skrbiti i brinuti se o svemu – znaju da cene uživanje i luksuz pa rado razmaze partnera.

Blizanci: mudrost 
Bliznaci su sjajni pripovedači. Što su iskusniji, to je veća fascinacija koju šire oko sebe. Nažalost, naginju prevari i muljanju pa rado povremeno izvrću činjenice. Njihova neujednačenost istovremeno je privlačna i opasna.

Rak: neuračunljivost 
Rakovi su totalno neuračunljivi. Lebde između ljubavi za slobodom i ovisnosti, hladnoće i (pre)osećajnosti, srdačnosti i odsutnosti. Upravo ih ta neujednačenost čini privlačnima.

Lav: šarm 
Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca u trenu. Njihova energičnost u kombinaciji s osećajnošću čini ih simpatičnim – ali i egoistima željnima pažnje koji stalno teže ka priznavanju, ljubavi i pohvalama.

Devica: inteligencija 
Ako neko želi biti u društvu s intelektualkom, treba izlaziti s Devicama. Osobe rođene u tom znaku praktične su i inteligentne i u tren oka rešavaju sve potencijalne probleme. Device će sve napraviti za ljubav pa spadaju među najvernije među horoskopskim znakovima.

Vaga: senzibilnost 
Osobe rođene u znaku vage pune su razumevanja i vrlo senzibilne. Vage se otvaraju polako, ali kad nekog prihvate i steknu poverenje – onda ih se teško rešiti. Vage rado daju kontrolu drugima pa se dobro osećaju u društvu dominantnih osoba. Kad je reč o problemima ili osećajima, Vage su spasioci u nuždi.

Škorpion: tamni mistik 
Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, smionu stranu – koja ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpionima se mogu doživjeti razni usponi i padovi. Oni su ljudi ekstrema i majstori zavođenja.

Strelac: dobrice 
Strelci preplavljuju druge ljubavlju i naklonošću. Imaju srce navrh jezika i vole da se otvore drugima. Iskrenost i vernost su im najvažnije – ko ih iskoristi, mora računati s posledicama. Naime, kod opraštanja Strelci nisu baš najbolji…

Jarac: mirnoća
Jarci isijavaju neverovatnim unutrašnjim mirom, strpljivi su i ostaju uglavnom verni svojim principima. Međutim, skloni su i zatvorenosti pa rado stavljaju druge na probu sve dok ne zadobiju puno poverenje u tu osobu.

Vodolija: osebujnost 
Vodolije su neverovatno šarmantne, ali nisu toga svesni. Često je to zbog činjenice da im nedostaje samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost 
Ribe su sjajni ljubavnici, spontani su i „osvežavajući“. Verni su svojim osećajima pa su često naivni. Međutim, ne treba zameniti njihovu naivnost s nevinošću, jer Ribe se itekako znaju zauzeti za sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.