Nisu za seks: 6 najgorih LJUBAVNIKA u horoskopu

Pre nego što se upustite u avanturu s pripadnikom jednog od ovih 6 znakova, dobro razmislite. Očajni su u krevetu!

Rak

Rakovi obožavaju razgovor. Pre samog seksa vole da komentarišu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Oni s pričom nastavljaju i tokom samog čina i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će insistirati na izjavama ljubavi i naljutiti se ako ne dobiju ono što žele.

Devica

Opšte je poznato da Devicama niko nije dovoljno dobar i to vole da daju do znanja. Zameriće vam svaku sitnicu i uništiti dobro raspoloženje začas. Uvereni su da su oni najbolji ljubavnici i da im nema premca.

Blizanci

Blizanci igraju prljavo. Navešće vas da pomislite da vole sve ono što i vi, a kada se svetla ugase, primetićete njihovu monotonost i pomisliti da razmišljaju o nečem sasvim drugom.

Jarac

Osobe rođene pod ovim znakom neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se nimalo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primetite da vas ne gledaju tokom seksa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati da priguše svoja osećanje prvih nekoliko puta, ubrzo će pokazati svoje pravo lice. Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču tokom samog čina ili čak i nešto ranije.

Strelac

Iako je vatreni znak, u krevetu je sve samo ne vatren. Tehnike zavođenja idu mu od ruke, probudiće vašu maštu, a zatim vas razočarati pasivnošću. Može se dogoditi i da se uspavaju tokom seksa, koji je za njih zanimljiv samo kao ideja, ali ne i kao čin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.