U trendu

Ova 3 znaka ubedljivo su najgori muževi, proverite za koga ste udate

Bolje je ova tri znaka da ne birate za brak, najgori su kao muževi, ako je verovati astrologiji.

Riba

Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život. Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu i zbog toga su neverovatno nesigurne.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“. Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni i mogu da ostanu do kasno u kancelariji zbog posla, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom. Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera. Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za ženu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar