U trendu

Neće ih ljubav: Ova 4 znaka se najčešće zaljube u POGREŠNE

Mnogo znakova upozorenja i crvenih zastavica bude na početku veze, ali skloni ste da uh ignorišete zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku.

Ovan
Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili pak ličnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na temelju njihove popularnosti.

Blizanci
Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osećali usamljeno.

Rak
Budući da su Rakovi osećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo ‘igranje s njihovim osećajima’, prenose mediji

Strelac
Strelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvek padaju na one ‘nedodirljive’ i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.