U trendu

Ova četiri horoskopska znaka bez sumnje su najbolja u krevetu

Odličan seks često je rezultat prirodne kompatibilnosti sa vašim partnerom, ali čini se da određeni astrološki znakovi imaju svojstven dar za pružanje zadovoljstva.

Pitate se koji su horoskopski znakovi najbolji u krevetu? Četiri se ističu među svim ostalima.

1. Ribe

Neka vas ne zavara nežna i naizgled mirna narav empatičnih Riba. Te osobine ih ne čine pasivnim već im omogućavaju sinhronizaciju s vašim potrebama. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vama bilo što prijatnije.

Ribe će otkriti kada se osećate najosetljivije i najranjivije, i umesto da to iskoriste, pronaći ćete u njima sigurnu luku. Seks sa Ribom sigurno će vam biti nezaboravno iskustvo vođeno strastima.

2. Blizanci

Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi da bude zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni da li želi da vas odvede kući ili uopšte nastavi veče s vama. Taj nepredvidljivi zaštitni spoljni sloj često je štit za osetljiviju stranu Blizanaca. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu.

Možda se čak i vratite kući s Blizancem i veče vam krene ‘filmski nestvarno’, skinete odeću i krenete prema spavaćoj sobi. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osetiti s Blizancem odvešće vas na ‘vožnju života’. Iako nećete znati šta se događa kada vožnja završi, ali sigurno ćete znati da se isplatilo.

3. Lav

Živahni, topli Lav ima magnetsku energiju koja deluje slasno i opojno. Lavova narav odaje privlačnu harizmu koja će vas, kad se usmeri na romantiku, odvesti na putovanje bez povratka. Iako Lavova strast u krevetu u početku može biti malo previše intenzivna, uskoro ćete biti preplavljeni velikim osećanjem sigurnosti.

Lav bi se mogao odlučiti za kreativniji i teatralniji pristup predigri, poput igranja uloga. U početku bi vam to moglo izgledati čudno, ali divlji Lav bi mogao biti upravo strastvena promena koju ste tražili u spavaćoj sobi. Ne bojte se  eksperimentišete s Lavom. Neka igre počnu.

4. Vaga

Poznato je da Vage sklapaju prijateljstva gde god krenu i sposobne su da stvore osnovnu vezu sa skoro svima koje upoznaju. Stoga nije iznenađujuće da su umerene i velikodušne Vage sklone da budu saosećajne i velikodušne i u spavaćoj sobi i mogu da uživaju u seksu uživati ​​tek kad znaju da je njihov partner zadovoljan. Vage neće nužno preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date predlog ili jasna uputstva, s oduševljenjem će vam uslišiti najskrivenije želje.

Vaga je uvek u potrazi za savršenom ravnotežom. Tokom vašeg intimnog putovanja, Vage će se potruditi kako bi vaše iskustvo bilo što ispunjenije, piše Style caster.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.