U trendu

Ova četiri horoskopska znaka fantastična su u krevetu

Koji su najvatreniji ljubavnici u horoskopu? Bez obzira na to što svaki znak ima neke svoje prednosti koje ga čine veštim u krevetu, ova četiri znaka se na tom području najbolje snalaze.

Lav

Njegov vladar je Sunce pa je jasno da će u krevetu biti vatreno. Lavovi nisu sramežljivi, sve će isprobati, pri jakom svetlu, a nemojte se iznenaditi ako izvuče kameru ili fotoaparat. Uvek su raspoloženi za igru i vole da eksperimentišu u krevetu.

Škorpija

Ovaj znak nezaobilazan je na ovakvim listama. Poznati su po svojoj seksualnoj spretnosti. Poput lavova, spremni su da eksperimentišu, a maštaju o tome da ih uhvate pa se nemojte šokirati ako vam predloži seks na javnom mestu. Ni igračke mu nisu bauk.

Blizanci

Njihova mašta je prljava pa se nemojte šokirati ako vam usred dana stigne njihova seksi fotka ili ako za vreme porodičnog ručka počnu da vam šapuću šta bi vam sve radili. Pripremite se i na razne scenarije u krevetu, od susreta doktora i medicinske sestre do druženja dostavljača pice i devojke koja nema novca da mu plati.

Devica

Naziv ovog horoskopskog znaka, bar kad je u pitanju umeće u krevetu, nije istinit. Sve su samo ne device. Inače pedantne i organizovane, device su u krevetu vatrene i strastvene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar