Ove kombinacije znakova imaće najskladniji brak: Za njih važi ‘živeli su srećno do kraja života’

Hoće li brak potrajati zavisi od mnogo faktora, pre svega o tome koliko se volite, ali i koliko ste kompatibilni. Ipak, astrologija veruje da su neki znakovi predodređeni za uspeh te da uspevaju da savladaju sve prepreke, ali i da su među onima koji će ‘zauvek ostati zajedno’.

Bik i Rak

Bik i Rak su dva znaka koja jako dobro funkcionišu zajedno. Bik je pouzdan i stabilan, dok Rak ima snažnu emocionalnu inteligenciju. Reč je o dvoje vrlo različitih ljudi, ali zajedno su uravnotežen i skladan par.

Devica i Jarac

Devica i Jarac su znakovi orijentisani na posao i ciljeve. Ova kombinacija često stvara izuzetno stabilan i uspešan bračni par. Oba znaka su vrlo organizovana, čvrsta i pouzdana, što znači da zajedno mogu da savladaju svaku prepreku.

Blizanci i Vaga

Blizanci i Vaga su znakovi koji su vrlo slični po svojim društvenim sposobnostima. Oba znaka su vrlo druželjubivi, komunikativni i ljubazni. Ova kombinacija obično stvara vrlo društven i zabavan par.

Lav i Strelac

Lav i Strelac su dva avanturistička znaka. Oboje su veoma hrabri, samouvereni i željni zabave. Ova kombinacija obično stvara vrlo strastven bračni par koji nikada neće dosaditi.

Rak i Škorpija

Rak i Škorpija dva su vrlo emotivna i intenzivna znaka. Oboje su vrlo strastveni i osetljivi, što često stvara vrlo snažan i intiman par. Ova kombinacija zahteva malo truda i strpljenja, ali ako uspe, biće to vrlo duboka i ispunjavajuća veza.

Iako ove kombinacije nisu garancija uspeha u braku, one su dobre smernice koje vam mogu pomoći da pronađete svoju srodnu dušu, piše Story.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.