U trendu

Ovo su dva najnapaljenija horoskopska znaka: U krevetu su prava vatra i stalno misle na seks

Pojedini horoskopski znakovi ne mogu se obuzdati kada su u pitanju seksualne igrice i uzbuđenje. U njihovim mislima stalno se izmjenjuju različite maštarije o seksu. A ova 2 važe za najnapaljenije znakove zodijaka.

Škorpija

Nije iznenađenje da je ovaj izrazito strastveni znak na vrhu liste kada je u pitanju maštanje o seksu. Iako su poznati po nepoverljivosti i sumnjičavosti, nakon što vas Škorpija proveri i proceni da ste odani i pouzdani, ona će radosno osloboditi svoju divlju stranu.

Škorpijina poznata strast i prezir prema svetovnom osiguraće da vaš ljubavni život nikada ne bude dosadan. Dok im je seks neprestano u glavi, očekujte od njih da šalju seksi poruke tokom dana, budu u toku s najnovijim igračkama za seks na tržištu i budu ekstremno spremni da eksperimentišu sa položajima za seks.

Ovan

Vrlo su energični i prilično odvažni pa se pripremite na spontanost kada imate posla s Ovnom. Oni su takođe poznati po svojoj oštroumnosti i počastiće vas vrućim iznenađenjima u najneočekivanijim i savršeno neprikladnim trenucima. I ako ste ikada pomislili da su neke od njihovih prljavih ‘šala’ malo previše konkretne, verovatno ste u pravu.

Za razliku od Škorpija, koji preferira emocionalnu privrženost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su žestoko nezavisni i rado će zadržati spisak prijatelja od poverenja s povlasticama ili se upustiti u veze za jednu noć bez romantične povezanosti, piše Purewow.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.