U trendu

Ovo su omiljene seks-poze horoskopskih znakova: Proverite da li vam je pogodilo

Nije potrebno da se sve zvezde savršeno poklope kako bi doživeli neverovatan seks i uživali u vrhunskom orgazmu.

Ali, poneke strategije i položaji mogu pomoći u tome. Ako vas zanima koji je seksualni položaj najbolji za vas ili za vašeg partnera ili partnerku, u nastavku ćete saznati šta vam o tome govore zvezde i možda ćete još večeras isprobati, piše Avaz.ba.

Ovan – kaubojski

Žene Ovnovi vole da preuzimaju kontrolu. Upravo zato poza kaubojke, gde žena uzima „uzde“ i kontroliše tok vođenja ljubavi, možda je najidealnija poza za njih. Ovan je klasični vatreni znak koji uživa u seksu i voli seksualne fantazije. Takođe, Ovnovi vole i kada čvrsto držite njihove ruke i krenete s poljupcima od vrata naniže.

Najkompatibilniji s: Lavovima, Strelcem, Blizancima, Vagama i Vodolijama

Bik – misionarski

Bikovi vole tradicionalne seks-poze. Maženje, prolaženje rukom kroz kosu, zabijanje noktiju u leđa i slični klasični potezi Bikove će dovesti do ludila. Nadalje, kako vole tradiciju, tako vole i redosled – zato, prilikom seksa s Bikovima, svakako krenite od vrha, polako, nadole. Taj zemaljski znak najviše voli da se krene od kose, uha, vrata pa naniže.

Najkompatibilniji s: Devicama, Jarcem, Rakom, Škorpijom i Ribama

Blizanci – igranje uloga

Iako ovo nije standardni položaj, za Blizance je ovo nešto u čemu će se osećati kao „svoj na svome“. Seks s Blizancima nikada nije dosadan, ali ovo će njemu dati novu dimenziju. Ako ste sramežljivi, počnite jednostavnim slanjem poruka svom partneru tako da mu se obraćate s gospodine ili gospođo. Blizanci su uvek otvoreni i za nova iskustva, upravo zato je igranje igrica i uloga odlična igra gde ćete uvek moći da budete neko drugi. Ako to nije dovoljno, u novo iskustvo možete dodati i neke seksualne igračke.

Najkompatibilniji s: Devicama, Vodolijama, Ovnovima i Strelcima

Rak – lotus poza

Osetljivi Rak najviše voli kontakt očima. Zbog toga je navedena poza idealna za njih. Ova senzualna poza omogućava da partneri gledaju jedan u drugoga, dok noge omotaju jedan oko drugoga. Rakovi su romantični pojedinci koji često traže istinsku vezu s partnerom prije nego što spuste „zidove“ oko sebe. Zato budi spremna na intenzivnu vezu, ali i veoma senzualan seks.

Najkompatibilniji s: Škorpijama, Ribama, Bikom, Jarcem

Lav – doggy

Animalni položaj koji omogućuje da otpustite svoju samokontrolu idealan je za Lavove. Rođeni u znaku Lava fizički su lepi i odlučni pojedinci. Ako imate partnera koji je Lav, opustite se i prepustite njemu ili njoj da bude dominantan. Pomozite im sa skidanjem iz pantalona i svlačenjem majice, dok u isto vreme noktima prolazite po njihovoj koži.

Najkompatibilniji s: Ovnovima, Strelcima, Blizancima, Devicama

Devica – oralni seks

Device se možda čine kao napete osobe, ali njihovi analitički umovi i perfekcionističke sklonosti čine ih nezaboravnim partnerima. One neće stati sve dok „posao“ nije obavljen i dok svi nisu zadovoljni. Nežno ljubljene po stomaku, dok na njemu ima šlaga ili toplog meda i dodirivanje prstima uz povremeni senzualni udarac učiniće da ovaj zemljani znak doživi „potres“ emocija.

Najkompatibilniji s: Bikovima, Rakovima, Škorpijama, Ribama

Vaga – seks preko telefona

Za vazdušni znak Vage seks ne mora da bude isključivo fizički čin. Kod njih sve započinje u mozgu. Zato je seks u vidu telefonskog razgovora ili slanja poruka za njih odlično iskustvo. Vage su jedan od znakova koji najviše uživa u seksualnom životu, a često vole da budu poslušne za vreme odnosa. Vole da čuju ono što treba da rade, dobiju uputstva i znaju šta će se dogoditi pre nego ih partner dotakne.

Najkompatibilniji s: Blizancima, Devicama, Vodolijama, Lavovima

Škorpija – bilo gde, osim u krevetu

Rođeni u znaku Škorpije nemaju omiljenu seksualnu pozu. Oni su veoma intenzivni i vole višestruke orgazme. Za vreme tuširanja, za vreme spremanja večere – nije važno, Škorpije mogu voditi ljubav 24/7. Mars i Pluton planete su koji vladaju Škorpijama i daju im nezasitnu želju za seksualnim odnosima. Oni su strastveni ljubavnici zato budite spremni!

Najkompatibilniji s: Rakovima, Ribama, Bikovima, Devicama

Strelac – seks u automobilu

Strelci su vrhunski istraživači i, kao takvi, najviše vole neotkrivenu teritoriju. Za njih je idealan seks onaj u automobilu na nekoj nepoznatoj lokaciji gde ste prvi put došli. Oni su veoma nezavisni znakovi i imaju poteškoća s privikavanjem na određenu seksualnu rutinu, zato budite spremni na improvizirani seks na neobičnim i neočekivanim lokacijama.

Najkompatibilniji s: Ovnovima, Lavovima, Strelcima, Blizancima

Jarac – 69

Praktični, efikasni i brižni Jarčevi su zaintrigirani mogućnošću istovremenog orgazma. Upravo zato, poza 69 najbolja je za njih. Jarčevi su poznati po bogatom i redovitom seksualnom životu i po izdržljivosti, zato ako imate partnera Jarca, odvojite vreme i uživajte.

Najkompatibilniji s: Bikovima, Devicama, Jarcima, Škorpijama

Vodolija – tačke

Vodolija je uvek spremna za nove izazove, pa tako i u krevetu. Idealan poklon za njih je Kama Sutra, ali, u međuvremenu dok je kupujete, položaj u kojem će Vodolije najviše uživati je – tačke. To je poza u kojoj se žena oslanja na svoje ruke, dok partneru okreće leđa. Partner uzima njene noge i drži ih u vazduhu. Navedeni fizički izazov učiniće Vodolije veoma srećnom osobom.

Najkompatibilniji s: Blizancima, Ovnovima, Lavovima, Strelcima

Riba – na boku

Ribama nikad dovoljno maženja i senzualnih pokreta. Upravo zato, poza gde su oba partnera na boku i mogu se koristiti ruke za dodatno maženje izvrsna je za Ribe. Rođeni u ovome znaku veoma su brižni i velikodušni i zbog toga nikada neće zapostaviti svoga partnera. Očekuju puno, ali uzvraćaju još više.

Najkompatibilniji su sa: Rakovima, Bikovima i Devicom

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.