U trendu

Pronađite put do muškog srca: Kako privući partnera u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka

Mnoge žene se na sve načine trude da osvoje muško srce, ali im ne polazi za rukom. U čemu greše i koje strategije treba primeniti pročitajte u nastavku.

Astrolozi otkrivaju najlakši put do muškog srca prema njegovom horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi su izuzetno žestoki i društveni. Vole biti u centru pažnje i potrebno im je puno pažnje. Imaju slabost prema ženama koje primjećuju njihovu posebnost i hvale ih na svakom koraku. Privlače ih samouverene žene koje znaju kako biti podložne.

Bik

Bikovi cene udobnost. Voli biti mažen pa će se spremno vezati za partnera koji će se brinuti o njemu i neće ga nervirati njegovi stalni hirovi. Bikovi vole dobru hranu pa će u njihovom slučaju sigurno upaliti izreka „put do srca je kroz želudac“!

Blizanci

Blizanci vole i mogu pričati satima pa im je potreban partner koji će s njima moći istraživati razne teme. Mrze rutinu pa će njihovo srce osvojiti partner koji voli iznenađena i spontanost.

Rak

Rakovi su izrazito emotivni i osetljivi pa ih je lako iznervirati i započeti svađu. Zbog toga će muškarac Rak ceniti partnera koji je smiren i strpljiv. Zahvaljujući svojoj lukavosti, možete manipulisati Rakom, a on će vam sigurno biti veran.

Lav

Lavovi se obično zaljube na prvi pogled. Ako želite osvojiti Lavovo srce, ne zaboravite mu stalno davati komplimente i uveravati ga koliko je divan. Tako će Lav osetiti da je našao nekoga ko ga zaista ceni.

Devica

Muškarci Device su mirni i suzdržani, pa morate biti strpljivi. Veruju u postupnu izgradnju odnosa, pa počnite s prijateljstvom. Pokažete li iskrenost i izravnost, sigurno možete računati na nešto više od Device.

Vaga

Vage cene ravnotežu u životu, zbog čega traže skladnu i sigurnu vezu. Do srca će mu dopreti žena koja će ga moći zaraziti entuzijazmom i pozitivnom energijom. On ceni kreativnost, pa će vam neobični spojevi pomoći da ga zavedete

Škorpija

Škorpioni se mogu smatrati ljudima s kojima je teško komunicirati i uspostaviti odnose. Prilično su suzdržani, ne vole pričljivost, a vrednost je specifična. Izuzetno su ambiciozni i retko se zaljubljuju. Srce će im ukrasti žena koja im može dati prostora i slobodu u vezi.

Strelac

Strelci su puni energije i vole biti u pokretu. Njihova nezasitna radoznalost čini ih nesposobnima da sede na jednom mestu. Nije ih lako iznenaditi pa svaka žena koja to želi može računati na veliki interes Strelca.

Jarac

Muškarci Jarčevi na prvi pogled mogu delovati distancirano i hladno. To je zato što su skloni biti nepoverljivi i teško se otvaraju. Da biste osvojili njegovo srce, prvo morate zaraditi njegovo poverenje. Kada Jarac osjeti da u vama ima podršku, on će preduzeti inicijativu u vezi.

Vodolija

Vodolije su vrlo fokusirani na sebe, zbog čega im je često teško privući pažnju. Ovaj tip muškarca ceni će organiziranu ženu koja zna šta želi i koja nastoji da ostvari svoje ciljeve uz podršku partnera. Napomena – nikada ne pritiskajte i ne požurujte Vodoliju osim ako ga ne želite preplašiti.

Ribe

Ribe često žive u oblacima i zato se čine odvojene od stvarnosti. Potreban im je partner koji će ih spustiti na zemlju i organizovati njihovo vreme. Ipak, pazite da ne preterate, Ribe se stvarno ne vole osećati ograničeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.