U trendu

Sa njima je brak najlepša bajka: 3 najbolje supruge Zodijaka

Ako je verovati astrologiji pripadnice ova tri horoskopska znaka važe za najbolje supruge. Sa njima vaš brak će biti poput bajke.

Ovo su savršene supruge horoskopa, spadate li i vi među njih?

Rak
Ljubav koju oseća račica, svakako je jedna od najboljih majki i supruga horoskopa. Kada se račica zaljubi ona svog partnera obožva, pruža mu sve što mu je potrebno od ljubavi do najukusniji hrane, a kad deca dođu na svet ne postoji ništa što im je bitnije od njih.

Lav
Lavica, kao i prava lavica ne da na sebe i svoju decu, ona štiti svoju porodicu, a od muškarca traži da bude podjednako jak koliko i ona. Lavica bezuslovno voli, a ne traži ništa za uzvrat. Jednostavno pruža sve što joj je potrebno. Obožavaćete je, a nikada joj neće trebati da da povoda za to.

Jarac
Jačina i stabilnost jarice upravo su ono što je čini jednom od najboljih supruga horoskopa. Njena odgovornost, dužnost i posvećenost neće dopustiti da se plamen ljubavi ikada ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)