U trendu

Ubitačna kombinacija: ova 2 horoskopska para nikako ne mogu zajedno

Koliko puta vam se dogodilo da vam član familije, prijatelj ili kolega na poslu kaže da je našao idealnog partnera ali da je sve funkcionisalo samo u početku a da je posle nastao „karambol“?

Još gore, mnogi parovi „izguraju“ samu vezu, ali ne i brak u kojem padaju sve maske i vidi se ko koliko kome zaista odgovara.

Postoje neki horoskopski znaci koji jednostavno ne mogu da funkcionišu na duge staze sa drugim znacima.

S druge strane, ima i suprotnih primera onih koji su uložili sve u tu vezu (iako su videli da su potpuno različiti od partnera) pa je na kraju uspela.

Ove dve kombinacije, ako je suditi po horoskopu, jednostavno ne mogu da imaju blistavu budućnost.

Ovan – Devica

Najvatreniji i najsitničaviji znak slagaće se samo u početku, ali će posle biti „kao rogovi u vreći“.

Ovan je sušta suprotnost Devici. Za Devicu će biti neuredan, često „odrpan“, neozbiljan i plahovit, dok će Devica za Ovna biti neko najnaporniji koga je ikada sreo, čistunac bez konkurencije i sujetna osoba s kojom se ne može razgovarati.

Pripadnici ova dva znaka mogu čak i u braku biti ali je potrebno mnogo ulaganja i pre svega obostranog odricanja u toj vezi.

Rak – Ribe

Ovde očekujte svakodnevna plakanja, i od muškarca i od žene. Dva najemotivnija znaka kad se „spare“ mogu imati veličanstvenu ljubav ali će oboje biti toliko osetljivi i sve će primati previše k srcu da će i od najbanalnijih prepirki „dizati kuću u vazduh“.

Papirne maramice biće glavni predmet u kući, koliko god se Rakovi i Ribe trudili da na svakodnevnom nivou drže sve pod kontrolom. Oni jednostavno imaju previše ljubavi i posvećenosti jedno za drugo i u ključnim životnim odlukama, ne mogu biti dovoljno kompatibilni jer nisu toliko „čvrste ruke“ kao neki drugi znaci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.