U trendu

Vatreni i strastveni ljubavnici: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Kod seksualne kompatibilnosti mnogo je teže, često i nemoguće, dati generalnu ocjenu. Konkurencija je jaka, ali na osnovu zvezdanih predispozicija, sastavljena je lista znakova koji vas nikada neće razočarati u krevetu.

Lav

To su vatreni, strastveni ljubavnici koji uživaju da dominiraju u spavaćoj sobi. Žene Lavice su san svakog muškarca, a slično je i s muškarcima – mogu postati san svake žene. Lav jednostavno zna kako da postigne da se njihov partner oseća posebno i uvek su odlučni u tome jer osrednjost nije njihov izbor.

Oni su partneri s najviše poštovanja jer uzimaju u obzir potrebe i zahteve svojih ljubavnika.

Vaga

I Vage su vrlo nadareni ljubavnici. Znaju da ispune maštarije svog partnera. Ako kažete Vagi da želite da isprobate nešto novo, oni će više nego rado prihvatiti vaš predlog bez preispitivanja ili previše razmišljanja .

Očigledno su sjajni u umeću davanja i uzimanja, jer uzajamnost cene više od svega.

Škorpija

Škorpije su veliki ljubitelji dominacije i eksperimentisanja u krevetu. Oni imaju potrebu da se dokažu drugima, zadovoljite svoje potrebe i ispune svoje najluđe maštarije. Nastoje da impresioniraju svog partnera pokazujući svoju dominantnu stranu. Eksperimentisanje s njima čini se tako prirodnim jer ništa ne osuđuju i njihova mašta je bezgranična.

Ako kažete Škorpiji da želite da isprobate najrizičniji seksualni položaj, neće ni trepnuti, a u idućoj sekundi ćete se već naći u ‘nevolji’.

Devica

Suprotno od prethodna tri horoskopska znaka, Device su ljubitelji sporog, senzualnog i strastvenog vođenja ljubavi. Device daju sve od sebe da stvore prijatno i senzualno okruženje.

Ne vole da žure sa stvarima i uživaju u svakoj sekundi kao da im je poslednja. One su željne da ugode svojim ljubavnicima na najintimniji način.

Strelac

Strelci su energični i entuzijastični u krevetu. Veliki su ljubitelji spontanog vođenja ljubavi. S njima nikad ne možete da znate šta će se sledeće dogoditi i iščekivanje je intenzivno. Predlažu nove stvari koje treba da isprobate u krevetu kad ih partner najmanje očekuje.

Sa Strelcom možete da budete sigurni da će seks uvek biti nešto nadzemaljsko, zato zaslužuju da budu na ovoj listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.