U trendu

Žena u ovom znaku idealna je supruga i majka

Žena rođena u ovom znaku nalazi svoj najveći uspeh u domu i porodici: roditelji, deca i prijatelji podstiču njihovu toplinu, njihov pravilan sud o stvarima, zdrav razum i diskretnost.

Za ovaj znak je posebno karakteristična velika gostoprimljivost, sposobnost da organizuje svoj dom savršeno udobno, a bez obzira na to da li je reč o muškarcu ili ženi.

Bikovi su gotovo uvek izvanredni kuvari, veliki gurmani i odlični poznavaoci vina.

Nasuprot onome što bi se iz njegovih osobina moglo učiniti, Bik je veoma osetljiv na ispoljavanje osećanja i naklonosti. Iz ovog razloga rado učestvuje u proslavama i zabavama pa se često viđa u društvu.

Ipak, njegova potreba za istinskim osećanjem i toplinom kao i razumevanjem čini da se on čvrsto drži malog broja prijatelja koji su mu odani i te veze su toliko važne za njega da često traju čitavog života.

To je BIK (između 21. aprila i 20. maja).

3 komentara
  1. Anonimni

    Svaka majka kako vaspitava svoju ćerku, takva će i ona biti prema domu i porodici, bez obzira na horoskopski znak.

  2. Anonimni

    Ne zato što sam bik u horoskopu već realno,mislim da imaš empirijsko iskustvo sa ženom koja je slučajno rodjendan u tom znaku.I zato je jako neumesno pisati ovako generalno o bikovima.Lično sam bik i sve sem onog što je napisano tj napljuvano.

  3. Anonimni

    I posesivni do boli. Losi roditelji. Uvek pokusavaju da vezu decu za sebe.

Napišite komentar