U trendu

Žene rođene u ova 3 znaka imaju najveći seksualni apetit, uvek su zainteresovane

Neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasiti seksualni partneri. Njih napaljuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene riječi.

Ovan, Bik i Škorpija su znakovi koji su  uvek zainteresovani za intimne odnose, pogotovo žene, a Škorpije su nezasite po tom pitanju i definitivno zauzimaju 1. mesto.

1. Škorpija

Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna osobina je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Sve što trebate da uradite je da se nasmejete se na određeni način, uputite joj ‘značajan’ pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik
Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće da prizna da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan
Žena rođena u znaku ovna voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom, piše portal Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)