U trendu

Otključajte vrata podsvesti: Jednostavnom tehnikom saznajte šta ste bili u prošlom životu

Mišljenja su podeljena: Jedna grupa ljudi ne veruje u život posle smrti, dok druga grupa čvrsto u to veruje. Da li se posle smrti ponovo rađamo ili je smrt konačan kraj, otkrijte u nastavku teksta koji

Istočnjačke filozofije na život ne gledaju kao na nešto konačno, što ima početak i svoj kraj, već kao na ciklični proces- prema tome, svakome od nas ovo nije prvi život na Zemlji i najverovatnije neće biti ni naš poslednji.

Ono kako izgledamo, šta volimo ili ne volimo, čemu težimo, čega se plašimo- prema ovom verovanju dobijamo od karme iz prethodnog života. Možemo reći da su sva dela jedne osobe zapamćena i da kada duša pređe u drugo telo sa sobom nosi svu svoju prethodnu „memoriju“.

Reinkarnacija ostavlja tragove u sećanju i oni se mogu vratiti, ali problem je u tome što se toga ne sećamo.

Da bismo do njih doprli, moramo se poslužiti određenim tehnikama:

1. Snovi

Ono što sanjamo može otkriti mnoge tajne i pomoći u odgovoru na mnoga pitanja. Da biste saznali više o svojim prošlim reinkarnacijama, važno je da se programirate za lucidno sanjanje svaki put postavljajući pitanja o reinkarnaciji naglas ili u svom umu. Sve što vidite u snu morate zapisati čim se probudite kako biste analizirali i rešili zagonetke. Zahvaljujući ovoj tehnici, biće vam lakše da uklonite blokade iz podsvesti i dođete do znanja koje je pohranjeno od prošlih inkarnacija duše. Ovaj proces je dugotrajan, budite strpljivi, piše Sensa.

2. Meditacija

Osim što pomaže da se oslobodite od stresa i obnovite energiju, meditacija pomaže da se opustite, naučite da kontrolišete tok energije i otvorite svoju podsvest. Svakodnevno meditiranje će otvoriti skrivene uglove vašeg uma i pomoći vam da zapamtite sve. Važno je meditirati u dobrom raspoloženju i tišini, tako da vam ništa ne odvraća pažnju. U tu svrhu mogu pomoći mirisni štapići, lagana muzika i sveće.

3. Analiza vaših navika, želja i težnji

Ovo takođe može pomoći da se upoznate sa svojim prošlim reinkarnacijama. Svaka osoba sanja i teži onome što ga čini srećnim. Sve želje imaju pozadinu. Pažljivo proučavanje svojih potreba pomoći će vam da uronite u svoju podsvest. Često iznenadna želja da odete na putovanje ili promenite mesto stanovanja ukazuje na to da vas prošli život vodi u određenom pravcu, a na novom mestu možda je moguće saznati o vašim prošlim reinkarnacijama. Isto tako, ako osećate neku čudnu i neobjašnjivu povezanost s nekim mestom, zemljom, jezikom, to može biti eho iz neke ranije inkarnacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar