Poslovni horoskop

Poslovni horoskop se radi za početak posla, zvanično otvaranje firme, prvu prodaju, ulazak prve mušterije. Najvažniji trenutak je, kada je ugovor ili posao započeo.

Kod izrade horoskopa mora se povesti računa o više stvari. Kao prva je natalna karta osobe koja otvara firmu i njene šanse da bude uspešna na poslu, njeni izgledi na zaradu. Ukoliko dotična osoba ima slabe mogućnosti po tom pitanju, vreme osnivanja vlasniku neće donositi zapažen uspeh. Znači prvenstveno se analizira horoskop vlasnika.

Ukoliko se ispostavi da neko od bližih saradnika ima bolje aspekte po pitanju uspešnosti i zarade, savetuje se da se firma vodi na njega. Onda se određuje vreme započinjana posla.

Mesec je tu veoma važan pokazatelj. On u horarnoj astrologiji (astrologiji događaja), predstavlja na izvestan način samu firmu. Predstavlja zaposlene, ugled, žene. Poželjno je da on bude u fazi rasta, umerene brzine i obavezno aspektovan do kraja znaka.

Sunce se odnosi na osnivača i ukoliko se nalazi u aspektima opozicije odnosi se na nov pravac. Merkur, Venere i Mars nikako ne smeju biti retrogradni, kvaliteti koje nema vlasnik u svom horoskopu moraju da preovladavaju u horoskopu firme.

Sam Saturn za firmu nije toliko bitan u smislu retrogradnosti, ali mora
da bude jak, jer on predstavlja samo preduzeće. On predstavlja i direktora preduzeća. Jupiter se odnosi na rast, novac optimizam. Uran je zaslužan za
inovacije, inventivnost, buduće trendove. Neptun su reklame, dok Pluton
firmi daje moć.

Vladari druge, šeste
i desete kuće moraju da budu direktni i dobro
aspektovani.

Izrada horoskopa firme je ozbiljan posao, koji zahteva puno znanja astrologa, a i veliku odgovornost. Veoma je bitno klijentu objasniti da odrediti povoljan momenat za započinjanje posla, nije dovoljno za njegovu uspešnost.

To je tek početak, koji daje izvesnu pogodnost, ali ne znači da će firma funkcionisati tek tako, sama od sebe. Važan je rad i stalan oprez, jer ništa ne pada s neba.

Astrologija samo daje savet kako i na koji način će ista najbolje funkcionisati, ali nikako ne kaže da mi moramo sedeti skrštenih ruku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.