Sigurno niste znali ovih 10 zanimljivosti o osobama rođenim u avgustu

Bebe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine.

1. Pouzdane, snažne i organizovane.
Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, te ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. Prirodno jake vođe.
Upravo zbog svoje harizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u avgustu često znaju da se nađu na vodećim i čelnim mestima.

3. Međusobno kompatibilne.
Lavovima vlada Sunce, te su oni zbog toga vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju i stvaraju jednu lepu ravnotežu u vezi.

4. Najmanje složne s Vodolijama i Ribama.
Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg na krugu horoskopskih znakova je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. Vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca.
Lavovi i Device su vrlo pametni već od malih nogu. No, zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu prilično tvrdoglava deca.

6. Često u centru pažnje.
Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da sse pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca je rođeno u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo jer su vrlo harizmatični.

7. Generalno dobri učitelji.
Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. Povezane uz isti kamen rođenja.
Reč je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često meša s drugim kamenom – smaragdom.

9. Međusobno povezane cvetom rođenja.
Cvet osoba rođenih u avgustu je gladiola. Ovaj cvet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Devica.

10. Poslednje „prave“ letnje bebe.
Avgust je poslednji pravi letni mesec, a Lavovi i Device su poslednji letnji horoskopski znakovi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.