U trendu

Karl: Mihalkov dolazi na 50. Fest, pozvali smo i Stouna

BEOGRAD – Ivan Karl, gradski sekretar za kulturu najavio je danas dolazak slavnog ruskog reditelja Nikite Mihalkova na 50. jubilarni Fest.

U izjavi Tanjugu, Karl je napomenuo da su planovi za organizaciju jubilarnog Festa ambiciozni, ali da zavise od pandemijske situacije

„U ovom trenutku mogu da kažem da je realan dolazak Nikite Mihalkova, na otvaranje ili zatvaranje festivala. Istovremeno, uputili smo poziv Oliveru Stounu koji je najavio odgovor posle novogodišnjih praznika kada bude preciznije mogao da planira svoje aktivnosti“ kazao je Karl.

Prema njegovim rečima, u planu je održavanje tribine pred publikom u kojoj bi Kusturica, Mihalkov i Stoun pred publikom i izneli svoje stavove i razmišljanja na razne teme – istoriju, geopolitiku, film…

Karl je ranije najavio da će jubilarni 50. Fest biće održan od 25. februara do 6. marta naredne godine pod sloganom „Novi hrabri svet“, najavio je gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

„Slogan prvog FEST-a 1971. godine bio je „Hrabri novi svet“, 50. FEST-a će biti „Novi hrabri svet“. Jedna mala igra reči“, rekao je Karl.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar