U trendu

Koncert Željka Joksimovića 13. januara na Sava Promenadi

BEOGRAD – Srpski muzičar i kompozitor Željko Joksimović održaće besplatan koncert 13. januara na Sava Promenadi u okviru dočeka srpske Nove godine, najavili su organizatori događaja.

Organizatori navode da će Beograđani i gosti glavnog grada, uz najpoznatije hitove jednog od najpopularnijih srpskih pevača, u noći između 13. i 14. januara imati prilike i da ponovo prisustvuju multimedijalnom programu sa Kule Beograd.

Kako je najavljeno, novi simbol prestonice, Kula Beograd, još jednom će opravdati ovu titulu, a posetioci će moći da uživaju u „senzacionalnom vatrometu, laserskoj projekciji i svetlosnim efektima sa medija njene fasade. “

Upravo s Kule Beograd je 31. decembra, tačno u ponoć, poslata slika impresivnog osmominutnog vatrometa, a svetski mediji izvestili su da je „Beograd priredio doček za pamćenje, kakav do sada nije viđen u ovom delu Evrope.“

Doček srpske Nove godine na Beogradu na vodi odvijaće se uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, a kovid redari će voditi računa da se prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje virusa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.