U trendu

Madlenianum deli besplatne ulaznice zdravstvenim radnicima

BEOGRAD – Pozorište Opera i tetar Madlenianum u Zemunu podeliće besplatne ulaznice za zdravstvene radnike, za svoje monodrame sa januarskog repertoara – “Ispovest Dmitrija Karamazova” Nebojše Dugalića i “Na Drini ćuprija“ Tihomira Tike Stanića.

Dok se ne smiri situacija sa pandemijom, predstave se u ovom pozorištu igraju samo vikendom od 19 časova, i tako će spomenuti projekti biti na programu – 17. januara (“Dmitrij Karamazov”) i 23. januara (“Na Drini Ćuprija”).

Kako navode iz direkcije teatra, niko ne sme da zaboravi na heroje koji su stalno na prvoj liniji odbrane od korone, na hrabre i neumorne zdravstvene radnike, koje žele da nagrade gratis ulaznicama za aktuelne predstave.

Dovoljno je da se lekari i drugi zdravstveni radnici jave na mail admin@madlenianum.rs da bi im uprava Madlenianuma obezbedila mesta, a na dan predstave od 17 časova i uz njihovu ID karticu, dobiće ulaznice na blagajni u Zemunu.

Uz jednu ID karticu poklanjaju iz ovog pozorišta dve ulaznice, a blagajna teatra radi svaki dan osim ponedeljka, od 12 do 20h, a vikendom od 10 do 20 sati, osim kada je praznik.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.