U trendu

Maja Louis objavila novi singl “Sve će biti OK”

BEOGRAD – Kantautorka iz Beograda Maja Louis upravo je objavila novi singl i spot veoma pozitivnog naslova “Sve će biti OK”, najavila je diskografska kuća Lampshade Media.

Kako navodi autorka, protekla godina je svima bila ispunjena strahom, neizvešnošću, preispitivanjem i strepnjom za budućnost, što se odrazilo i na njeno stvaralaštvo, o čemu svedoči upravo njena nova pesma koju je stvarala u vreme veoma strogog tromesečnog karantina povodom pandemije.

O ovom iskustvu Maja kaže sledeće: “Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina koje su meni i svima nama donele mnogo toga – razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom”.

Onda je dodala da joj je u takvim trenucima potrebno da joj se kaže da će sve biti OK.

“Verujući da nije samo meni potrebna uteha s vremena na vreme, imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši i mene, a nadam se i druge. Muzika je moja zona komfora i utehe”, zaključila je muzičarka.

Autor teksta je upravo ona – Maja Stojanović Louis, koja potpisuje muziku i aranžman u tandemu sa svojim bratom Markom Louisom, koji je bio zadužen i za miks, snimanje, i mastering.

Pesma „Sve će biti OK“ odiše optimizmom uz Majin staložen vokal koji smiruje, a podržan je minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa.
Video spot za pesmu je režirao, snimao i montirao Dragan Jereminov, a kamerman je bio i Marjan Apostolović.
Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog po redu solo albuma Maje Louis, koji se očekuje da izađe u maju.
Singl u prethodnom talasu kovid-19 već je imao uspeha kod publike – “Majo, probudi se”, a prvi album “Buđenje” (2019) imao je zapažen prijem kod stručne javnosti.

Njen koncert u Dorćol Platzu krajem februara 2020, neposredno pred pandemiju i lockdown, bio je jedan od boljih događaja te godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar