U trendu

Pokrajinska sekretarka čestitala Vaskrs

NOVI SAD – Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević danas je uputila čestitku patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru.

„Upućujem najiskrenije čestitke svim građanima, koji slave vaskrsenje Hristovo, sa željom da ovaj najveći hrišćanski praznik proslave u dobrom zdravlju, sa mirom u srcu i duši okruženi bližnjima“, poručila je sekretar Dragana Milošević.

Navodi da u vremenu velike epidemijske pošasti koja je zahvatila ceo svet i na iskušenje stavila ljude svih vera i nacija, proslavljamo naš veliki praznik sa nadom da će naše molitve za zdravlje, mir, blagostanje i opšte dobro celog čovečanstva naći svoj put i da će biti uslišene.

Uz najbolje želje svima za dobro zdravlje, mir, spokoj i zajedništvo, upućujem vam najradosniji pozdrav „Hristos vaskrse“, poručila je sekretar Milošević, uz želju da ovaj praznik svi dočekaju tako da se proslavlja život koji upravo na Vaskrs dobija svoje puno značenje i smisao.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.