U trendu

Sara Džesika Parker otkrila neprikladno ponašanje kolege

HOLIVUD – Popularna američka glumica Sara Džesika Parker koja se proslavila u TV seriji „Seks i grad“ otkrila je na tviteru da se jedan „veoma slavni glumac“ ponašao prema njoj „neprikladno“.

Glumica nije htela da kaže ni o kome se radi niti gde se dogodio incident osim da je to bilo nedavno na snimanju nekog filma.

Pre nepune dve godine u Holivudu se glumica Terena Berk
javno požalila ne seksualno uznemiravanje na poslu i to je prestala da bude tabu tema u medijima i na društvenim mrežema, gde je pokrenura kampanja pod nazivom „Me too“ (I ja). To je podstaklo i druge žrtve da iznesu u javnost neprikladno ponašanje nekih moćnih ljudi u filmskoj industriji.

Sara Džesika Parker je najnovija poznata ličnost koja se javno požalila na ružno ponašanje kolege za koga je samo rekla da je „veoma poznati glumac“.
Ona je tokom proteklog vikenda ispričala da se obratila svom agentu i iznela mu slučaj, a da je on poslao upozorenja kompaniji da će glumica napustiti snimanje ako se takvo ponašanje ponovi jer to joj dozvoljava ugovor.

Parker nije navela ni o kom se filmu radi niti ko ga snima, pa ni ime kolege čije ponašanje prema njoj je bilo neprikladno, ali je ispričala da se njegovo ponašnje promenilo čim je saznao da se javno požalila. Ona je priznala da je ranije trpela neprimerene komentare na svoj račun otpisujući to kao nebitno, ali da je odlučila da o tome javno govori nakon što se za to opredelile i njene brojne koleginice.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.