U trendu

Spektakl na Tašu povodom 50 godina postojanja YU grupe

BEOGRAD – Povodom proslave jubileja YU grupe, 50 godina duge karijere, koja je zakazana za 10. septembar na stadionu Tašmajdan, nastupiće 12 izvođača, najavili su organizatori.

Među mnogobrojnim gostima, potvrđeni su Tihomir Pop Asanović, Momčilo Bajagić Bajaga, Janez Bončina Benč, Dejan Cukič, Nikola Čuturilo Čutura, Bora Đorđević, kao i Zvonimir Đukić Đule, Bruno Langer, Sead Lipovača Zele, Saša Lokner, Dado Topić i Vlatko Stefanovski.

Članovi YU grupe istakli su da je proslava ovog jubileja izuzetno važan korak u karijeri dugoj više od pet decenija.

„Drago nam je i puno nam je srce što ćemo okupiti na jednom mestu toliko dragih prijatelja, sa kojima ćemo zajedno svirati i prisetiti se mnogobrojnih avantura. Sigurni smo da će i publika uživati zajedno sa nama. Vidimo se 10. septembra na Tašmajdanu, poručili su članovi YU grupe.

Vitouz Vlatko Stefanovski istakao je da mu je velika čast što će biti „deo spektakla“, te da je poziv da bude jedan od gostiju „prihvatio bez razmisljanja.

„YU grupu pratim od mojih gimnazijskih dana. Išao sam na njihove koncerte u Univerzalnoj sali u Skoplju i uživao u njihovom jednostavnom, ali autentičnom rock izrazu. Braća Jelić su ikone YU-rocka. Njihovo trajanje je za svako poštovanje“, izjavio je Stefanovski.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar