U trendu

Sutra počinje prodaja karata za 49. FEST

BEOGRAD – Sutra u podne počeće prodaja karata za 49. Međunarodni filmski festival – FEST, koji će biti održan od 7. do 16. maja u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade.

Ulaznice će biti u prodaji na blagajnama dvorana, dok se karte za projekcije u Sava Centru, Kombank dvorani i Domu Omladine Beograda mogu nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima, saopštili su organizatori.

U prvih sedam dana prodaje moguće je ostvariti 10 odsto popusta na kupovinu kompleta karata po terminskim linijama u dvoranama, i 10 odsto popusta na onlajn kupovinu u okviru akcije “Moj Komplet” (na 10 i više kupljenih ulaznica).

Karte u Sava Centru biće u prodaji na blagajni na Ulazu B (iz Ulice Vladimira Popovića), a radno vreme blagajne je 10.00 do 19.00 časova svakog dana.

Radno vreme blagajne Kombank dvorane je svakog radnog dana od 12.30 do 22.00 časova, a vikendom od 9.00 do 22.00 časova.

U Domu omladine Beograda karte će biti u prodaji na blagajni svakog radnog dana od 12.00 do 19.30 časova, a tokom trajanja FEST-a moći će da se kupe pola sata pre prve projekcije i sve do početka poslednje projekcije u toku dana.

Radno vreme blagajne bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade je od 15.00 do 20.00 časova ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, od 11.00 do 20.00 časova subotom i nedeljom, dok je sreda neradni dan.

Ovogodišnje izdanje festivala održava se pod sloganom „Povratak u budućnost“ i kao najveća i najpoznatija filmska manifestacija u zemlji i regionu, ima cilj da doprinese značajnijem povratku publike u bioskope. Festivalski program predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije u sedam programskih celina: Glavni takmičarski program, Gala, FEST-ovih 50, FEST fokus, FEST 49, Glavni program van konkurencije, i Intro FEST.

Međunarodni filmski festival – FEST održava se u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF), pod pokroviteljstvom Grada Beograda i uz podršku Ministarstva kulture i informisanja.

Festival će godine biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19. Organizacioni tim festivala kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike, gostiju i festivalskog tima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.