U trendu

U pripremi mjuzik o Frenku Sinatri

BIRMINGEM – Mjuzikl koji govori o legendarnom američkom pevaču Frenku Sinatri (1915-1998) imaće svetsku premijeru 23. septembra u pozorištu Birmingem rep.

Iz birmingemskog pozorišta je saopšteno da je „Sinatra – mjuzikl“ „prva predstava svoje vrste koja istražuje Frenkov život na pozornici i pored nje, otkriva priče koje još ne znate, uz pesme koje volite“.

Kako je najavljeno, „Sinatra – mjzikl“ rade Tonijem nagrađivani dramaturg Džo Di Pjetro i rediteljka Ketlin Maršal, dok je pevačeva ćerka Tina Sinatra u svom saopštenju navela da veruje da će predstava baciti novo svetlo na život njenog oca.

„Veoma sam ponosna na našu novu produkciju mjuzikla i posebno me raduje što ćemo prvi put vam pružiti pogled na mog oca kakav niste imali ranije“, rekla je Sinatra.

Predstava se bavi oženjenim pevačem Sinatrom od njegovog prelomnog po karijeru nastupa 1942. godine u Njujorku, kojim njegova karijera kreće uzlaznom putanjom, dok je skoro ne uništi javno obznanjena ljubavna afera sa glumicom Avom Gardner.
„Vođen posvećenošću porodici, Sinatra upošljava neuporedivu umetnost i posvećenu odlučnost da priredi jedan od najvećih povrataka na scenu u istoriji šoubiznisa“, kaže se u opisu predstave.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar