U trendu

„Vikend sa ćaletom“ premijerno u Kombank Dvorani

BEOGRAD – Premijera novog domaćeg filma „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića održana je večeras u Kombank dvorani u svečanom ambijentu.

Glumci su posle crvenog tepiha pozirali fotoreporterima, a najviše pažnje izazvao je glavni glumac Nenad Jezdić, a za njim su ispred glavnog panoa pozirali Bane Vidaković, koji igra važnu prateću ulogu u ovom ostvarenju, kao i Katarina Radivojević.

U holu Kombank dvorane i ostali glumci iz filma su bili na udaru radoznalih pogleda, kao što su Jelena Đukić i Marko Gvero.

Drama prati promenu jednog karaktera sa vrelog asfalta, bivšeg zatvorenika, koji pokazuje svoju emotivnu stranu suočavajući se sa možda poslednjim trenucima, želeći da nešto promeni u novom poretku ostatka svog drugačijeg života.

Odnos oca i sina u susretu posle punih pet godina sada prerasta u vrlo intenzivnu melodramu pokušaja iskupljenja i nove šanse, u svetu gde se živi dosta brzo i nema se vremena ni tolerancije za greške, posebno ako protagonisti iz kriminalnog miljea nije ostalo dugo da završi sve šta je započeo i želeo.

Mladi Vasa Vraneš, sa svega 11 godina pravo je glumačko otkriće, a hemija između njega i Jezdića je najveća vrednost filma koja isijava sve vreme. To je izuzetna energija i briljantna izvedba dva aktera ravnopravno suočena sa mešavinom žanrova pred sobom: komedije, melodrame, drame, tragedije, “tužne komedije”.

Emotivan, snažan, film koji pruža publici pođednako da se smeje i da plače, ali dosta toga nudi i u predvidljivim okvirima na ravnim dramskim osnovama.

Izvanrednu epizodu ostvario je Miodrag Miki Krstović u ulozi oca glavnoj junaka, dok Nenad Jezdić dominira ovim ostvarenjem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar