U trendu

Bolonjez sos više nikad neće biti mastan i težak: 1 trik rešava stvar (video)

Svi smo pogrešno pravili bolonjez sos, a postoji savršen način kako da ga učinimo ukusnijim nego ikad i mnogo manje masnim

TikTok korisnica Holi nedavno je zainteresovala svoje pratioce genijalnim i jednostavnim trikom pomoću kojeg mleveno meso gubi višak masnoće, pa više nikad nećete morate da jedete teški i premasni bolonjez sos.

Na nalogu pod imenom @healingwithholly22 objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke, pa kad je prženje mesa pri kraju, njime prebrišite mast sa dna lonca.

Na taj način, kaže, više ne morate višak masnoće izlivati u sudoperu ili WC šolju, pa ćete verovatno poštedeti i odvod dodatnog prljanja, čak i oštećenja.

Video je skupio gotovo 200.000 lajkova, a mnogi su odmah pohrlili da isprobaju njen savet.

– Zašto mi dosad ovo niko nije rekao?! Hvala ti puno! – napisao je neko, a bilo je i onih kojima je trik duže vremena poznat.

– Uvek to radim. Sačuvajte odvod sudopere od začepljena zbog ulja i masti; mnogi zaborave da masnoća postaje kruta kad se ohladi, i tako uništava odvod… – napisala je tiktokerka.

@healingwithholly22

#elfitup #easyrecipe #easy #cooking #tipsandtricks #tips #clean #cleaningtiktok #hacks #hacksoflife #momsoftiktok #mom #moms

♬ original sound – Healing With Holly

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)