Nadrealno iskustvo jedne domaćice: Od jednog pileta napravila je čak 17 obroka!

Na grupi Feed Yourself for £1 a day osvanula je objava mame koja uspeva da od samo jednog pileta napravi 17 glavnih obroka i 6 užina – uz malo povrća, pite ili variva. Evo njene tajne.

„Želim da podelim s vama šta sam sve pripremila od samo jednog pileta koje sam kupila u supermarketu. Prvo smo jeli pečenu piletinu s krompirom, šargarepom, tikvicama, karfiolom, prazilukom, kupusom i umakom. Od toga su ispale tri porcije. Zatim smo pojeli ostatke toga uz pire – dva obroka. Odlučila sam da napravim pitu od piletine i povrća, a ispale su mi četiri porcije“, kaže ona.

Za jedan ručak još su pojeli sendviče od piletine, a od kostiju je napravila bujon koji joj je odlično poslužio za pripremu supe od tikve i varivo od piletine i pasulja, prenosi The Sun.

Verovali ili ne, ali mesa je i nakon toga još ostalo, pa je pripremila uštipke (8 komada) i zamrznula ih kako bi imala za jedan brzo gotov obrok. Iako nije spomenula koliko ima članova porodice, ljudima je neverovatno da joj je tako nešto uspelo.

„Kako ljudi uspevaju da naprave toliko stvari od jednog pileta? Ja imam sreće ako jedno pile bude dovoljno za naš obrok, a četvoro nas je“, kaže jedna žena.

U svakom slučaju, da ona nije jedina, svedoči i primer ovog jutjubera koji je rešio da isproba njen trik i nešto slično napravi, evo i kako:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.