U trendu

Nikada ne bi ste pogodili: Evo zašto žene dodaju šećer sa cimetom u mleveno meso

Profesionalna kuvarica je otkrila zašto u mleveno meso treba da dodate i šećer

Mleveno meso se često koristi za pripremu ručka. Ne košta puno, a od njega možete da pravite različita jela. Najčešće se pripremaju faširane šnicle i ćufte, a već smo sa vama podelili super savete kako možete da poboljšate ukus mlevenog mesa i učinite ga još sočnijim.

Svaka domaćica ima neki svoj recept ili tajni sastojak, a ruska kuvarica Julija Arhipova je otkrila još jedan sjajan trik. Možda će vam delovati čudno, ali ona predlaže da u mleveno meso dodate šećer sa cimetom. Šećer retko ko koristi u slanim jelima, ali on može da poboljša ukus hrane. Neke domaćice ga dodaju u supu, a evo i zašto se dodaje u mleveno meso.

Kada kupujete mleveno meso uvek birate ono koje volite, a to može da bude svinjsko, juneće ili mešano. Ako volite svinjsko mleveno meso i ako često koristite, onda sigurno znate da ono ima specifičan ukus. Ako želite da vam jelo uspe onda u smesu dodajte i šećer sa cimetom, jer će on neutralisati taj miris i ukus svinjetine. Dodaje se malo šećera, jer ako preterate mleveno meso može da ispadne neukusno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.