U trendu

Ana Bjelica: Moramo dobro da se pripremo za četvrtfinal

LOĐ – Srpska odbojkašica Ana Bjelica izjavila je da je zadovoljna pobedom protiv Tajlanda u meču trećeg kola grupe F druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu u Lođu.
Srbija je ranije danas pobedila Tajland 25:23, 25:17, 25:15. Naša selekcija je ovim trijumfom obezbedila prvo mesto u grupi uoči četvrtfinala.
„Uvek nam je bilo teško sa Tajlađankama. Igraju tu brzu odbojku koja nama ne odgovara. Ispoštovale smo sve dogovore i da ih pomerimo iz tri metra, a tu smo bile dominantne. Svaka igračica je odigrala dobro pokazale smo da smo spremne za svaki meč. Ovo je osma pobeda u nizu. Nadam se da ćemo i grupnu fazu završiti bez izgubljenog seta“, rekla je Bjelica, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OS S).
Srbija će sutra u poslednjem kolu grupne faze na SP igrati protiv Turske.
„Igrom slučaja se uvek susrećemo sa Turskom i to uvek poslednje ili odlučujuće utakmice. Znamo se dobro. Igraćemo u najjačem sastavu i mislim da će to biti dovoljno za pobedu. Pratimo šta se dešava u našoj grupi, moramo dobro da se pripremo za četvrtfinale, jer svako svakog može da pobedi“, dodala je ona.
Srpska odbojkašica Bojana Milenković izjavila je da je srećna zbog nove pobede na SP.
„Bile smo konstantno u fokusu. Jednostavno nije bilo lako pratiti ritam brze igre Tajlanđanki, pogotovo u bloku. Dobro smo se organizovale u odbrani i rezultat je došao. Prvi set je bio nezgodan, ali je bitna pobeda. Sigurno je da će biti teška utakmica protiv Turske“, izjavila je Milenkovićeva, koja je odigrala 100. utakmicu u dresu Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.