U trendu

Avramović: Osam trojki do sada nikada nisam dao

BEOGRAD – Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je da je večeras u duelu protiv Crvene zvezde bio posebno motivisan.

Partizan je i trećem ovosezonskom derbiju pobedio Zvezdu 98:84 u 21. kolu ABA lige, a crno-bele do 17. trijumfa u regionalnom takmičenju vodio je Aleksa Avranmović sa neverovatna 33 poena (8/10 za tri poena) i pet asistencija, od čega je 31 dao u drugom poluvremenu.

“Iskreno, osećao sam se fenomenalno u drugom poluvremenu, osećao sam loptu. Uvek sam znao da dam koš, radio sam to i u Španiji i u Italiji. Ima malo i do ponosa, razbili su nas u prve dve utakmice. Odigrali smo sjajno, dobro napadački. Kevin je bio sjajan u prvom, a ja u drugom poluvremenu”, rekao je Avramović novinarima posle meča.

“Imao sam lošu nedelju, loše sam trenirao… Razgovarao sam sa trenerom i to mi je vratilo veru. Selektor mi je takođe rekao da mi veruje. Tako sam izašao na teren. Nisam bio zadovoljan do sada mojim igrama. U prvom delu sezone sam se trudio da odbranom pomognem”, kaže Avramović.

Avramović je objasnio i šta se desilo ispred Zvezdine klupe kada se radovao na provokativan način.

“Izivinio sam se za taj postupak. To je bila interna šaala između Nese Ilića i mene. Nisam hteo da provociram, ni klupu ni trenera. Izvinio sam se”, poručio je košarkaš Partizana.

Osvrnuo se i na atmosferu tokom meča.

“Skandirala mi je publika, to je nešto što se pamti. Osam trojki do sada nikada nisam dao”, zaključio je Avramović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.