Batez u Sečnju – teretana na otvorenom i oprema za školu

SEČANJ – Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, legendarni odbojkaš Vladimir Batez, posetio je Sečanj, gde je zajedno sa predsednikom Opštine Predragom Rađenovićem obišao srednju školu „Vuk Karadžić“.

U ovoj školi izgrađena je teretana na otvorenom, a radovi su finansirani iz sredstava Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Sečanj.

Batez je istakao da je cilj Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu da kroz konkurse i u narednom periodu pomaže školama za adaptaciju, saniranje i opremanje sportskih objekata širom Vojvodine.

„Ovo je jedan novi sadržaj, vežbanje na otvorenom, pre svega za sportiste, ali i za sve one koji vole zdrav život i fizičku aktivnost, tako da smo sa relativno malo sredstava dobili stvarno jednu lepu teretanu na otvorenom. Vrednost projekta koji je odobren je 882.000 dinara“, istakao je Batez.

Teretana na otvorenom nakon nastave biće na raspolaganju i ostalim stanovnicima Sečnja, gde sport oduvek važi za bitan segment života.

Prilikom posete srednjoj školi „Vuk Karadžić“ u Sečnju sekretar Batez uručio je na poklon lopte i sportsku opremu za školu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.