U trendu

Belić pred Vojvodinu: Derbi uvek donosi neizvesnost

BEOGRAD – Golman Čukaričkog Nemanja Belić, pred duel sa Vojvodinom u 21. kolu Superlige, izjavio je da očekuje dobru i neizvesnu utakmicu u kojoj je teško prognozirati pobednika.

Čukarički će sutra od 18.30 sati na Banovom brdu dočekati Vojvodinu.

„Derbi uvek donosi neizvesnost. To pokazuju i rezulati naših prethodnih susreta, uvek su šanse pođednake. Eto, na primer, nadigrali smo ih na „Karađorđu“, a nismo pobedili. Bilo je i suportnih slučajeva, kad su oni bili bolji, a osvojili smo bod. Ne treba ništa unapred prognozirati, siguran sam samo da će sve ljubitelje fudbala čekati poslastica kraj malih ekrana u petak uveče“, rekao je Belić za klupski sajt.

Belić je pohvalno govorio o Novosađanima i nije želeo da u prvi plan ističe šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

„To je ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće, ima toliko iskusnih igrača koji mogu jednim potezom da reše meč. Pomenuću samo Vukadinovića, Čovića, Drinčića, Mrkajića, Stojkovića, Zukića… Da ne nabrajam dalje, sve su to igrači na koje treba obratiti maksimalnu pažnju. Nadam se pozitivnom rezultatu. Nismo dugo savladali Vojvodinu, od 2018. godine i gola Mudrinskog u 93. minutu utakmice“, zaključio je Belić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.