U trendu

Benites: Razočaran sam, ali još imamo šanse za opstanak

Trener fudbalera Njukasla Rafael Benites rekao je da je razočaran današnjim rezultatom protiv Aston Vile (0:0), ali da njegova ekipa još ima šanse za opstanak u Premijer ligi.

Njukasl je danas u Birmingemu odigrao bez golova sa Aston Vilom i pao je u zonu ispadanja, na 18. mesto na tabeli sa 34 bodova. Aston Vila je već ispala u Čempionšip i ima 17 bodova, pretposlednji je Norič sa 31 bodom, a prvi van zone ispadanja je Sanderlend sa 35 bodova. Norič i Sanderlend imaju po utakmicu manje od Njukasla.

„Razočarani smo. Sada moramo da čekamo i vidimo šta će naši konkurenti uraditi tokom nedelje i onda da pokušamo da pobedimo Totenhem u poslednjem kolu. U prvom poluvremenu nismo bili dobri kada smo imali loptu, a u drugom delu smo imali nekoliko dobrih prilika, ali ih nismo iskoristili. Morali smo da promenimo neke stvari u drugom poluvremenu, to smo uradili, ali nije bilo dovoljno“, rekao je Benites, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Španski trener naveo je da su igrači razočarani, pošto su imali priliku da ostanu ispred Sanderlenda.

„Ali, ne možemo da promenimo stvari, moramo da analiziramo šta smo uradili i pred poslednju utakmicu budemo sigurni da možemo bolje“, dodao je on.

Napadač Njukasla Aleksandar Mitrović rekao je da je njegova ekipa bila nemoćna pred golom Aston Vile.

„Imali smo šanse ali nismo uspeli da postignemo gol. Ovo je loš rezultat za nas. Trebalo je da postignem gol ali nisam. Nisam pratio utakmicu, ali mislim da ima veoma dobrih vesti za Sanderlend. Moramo da pobedimo u poslednjoj utakmici i onda da vidimo šta će biti. Aston Vila je bila veoma defanzivna, oni nisu hteli da postignu gol. Ne znam zbog čega su tako igrali, ali mi smo imali šanse i trebalo je da pobedimo. Još smo u igri“, rekao je Mitrović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar